Politica de retur
Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale . Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).
Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda si personalizate la cererea clientului conf : O.U.G 34/ 2014 , Art. 16, lit. C
Orice problema legata de comanda dumneavoastra trebuie semnalata in termen de 48 de ore.
Returnarea unui produs ( exceptie fac produsele personalizate) se face in 14 zile de la data primirii acesteuia. Daca acest termen este depasit nu se mai poate returna produsul.
Taxele percepute pentru returnarea produselor sunt suportate de catre client.
Returul se realizeaza prin curier ( indiferent de modalitatea de livrare a comenzii )
Returnarea comenzii nu se face in sistem ramburs.
Produsele personalizate se returneaza doar daca acestea prezinta defecte evidente de calitate, daca gravura este gresita ( ex, data nasterii). In cazul produselor personalizate cu tehnica fotogravurii lucram cu poza trimisa de dumneavoastra. Noi nu prelucram pozele, de aceea va rugam trimiteti poze cat mai clare.
Pentru a evita neintelegerile va rog cititi cu atentie, descrierea produselor, dimensiunea acestora iar daca sunt neclaritati nu ezitati sa puneti intrebari. Pentru orice intrebare va rog sa ma contactati inainte de a plasa comanda.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia oferita de www.margelutadincristal.ro este de 6 luni de la data inscrisa pe certificatul de garantie.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Certificatul de garantie se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acestuia.
Garantia se refera la: lipituri, constructii, asamblaje.
Cristalele ciobite nu se schimba.
  • Garantia nu va fi acordata in cazul in care se constata ca nu au fost respectate instructiunile de utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare, ale produsului