Date despre compania care deţine www.margelutadincristal.ro

Site-ul www.margelutadincristal.ro este detinut de  Andrei Alexandra Intreprindere Individuala, inregistrata in Targu Mures, judetul Mures, avand sediul social pe strada 22 Decembrie 1989 nr.21 ap.15,numar de ordine in Registrul Comertului F26/545/2015, CUI 34368059.

Aplicarea Termenilor şi Condiţiilor. Modificarea şi actualizarea acestora

 

Accesarea, folosirea/plasarea de comenzi pe acest  site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

www.margelutadincristal.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informaţie din conţinutul Site-ului,precum şi de a actualiza oricând consideră necesar aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă.

Definiţii ale unor termeni folosiţi în Termeni şi Condiţii
Client Persoana fizică cu vârsta peste 18 ani sau, după caz, persoana juridică ce deţine un Cont, efectuează o Comandă şi în consecinţă acţionează în calitate de cumpărător, fiind parte alături de Vânzător, a Contractului de vânzare – cumpărare în formă electronică a produselor ce fac obiectul vânzării prin intermediul www.margelutadincristal.ro
Comanda Document electronic prin intermediul căruia  Clientul îşi exprimă faţă de Vânzător intenţia fermă şi irevocabilă de a cumpăra produsele selectate.
Cont Secţiunea din Site care presupune o adresă validă de e-mail şi o parolă, aparţinând Clientului, care îi permit acestuia plasarea Comenzii. Contul conţine date personale ale Clientului. La crearea Contului Clientul îşi dă expres acordul privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal.
Contract Contractul de Vânzare – Cumpărare în formă electronică încheiat la distanţă între Vânzător şi Client, având ca obiect Produsele arătate în Comandă şi confirmate ulterior prin e-mail de către Vânzător, pentru Preţul aplicabil Produselor indicat pe Site şi confirmat ulterior prin e-mail de către Vânzător, plătit de către Client conform specificaţiilor din Termeni şi Condiţii.
Curier Compania specializată în curierat de bunuri, aleasă de Vânzător.
Newsletter Mijloc de informare, transmis periodic de Vânzător prin mijloace electronice (e-mail, sms etc), cu privire la Produsele și/sau promoțiile/campaniile Vânzătorului dintr-o anumită perioadă, fără a conține vreun angajament al Vânzătorului față de Utilizator/Client.
Produse Accesorii handmade, așa cum sunt acestea prezentate pe Site , cu privire la care Utilizator/Clientul a plasat o comadă acceptată ulterior de către Vânzător.
Site www.margelutadincristal.ro
Utilizator Orice persoană care vizitează Site-ul, chiar dacă nu plasează o Comandă

Vânzător  Andrei Alexandra Intreprindere Individuala, inregistrata in Targu Mures, judetul Mures, avand sediul social pe strada 22 Decembrie 1989 nr.21 ap.15,numar de ordine in Registrul Comertului F26/545/2015, CUI 34368059.

Politica de vânzare online

 

www.margelutadincristal.ro este destinat persoanelor fizice cu vârsta peste 18 ani , cu domiciliul ori reședința în România, dar si in afara tarii, precum și persoanelor juridice.
www.margelutadincristal.ro își rezervă dreptul unilateral de a selecta produsele disponibile, de a adauga sau înlatura anumite produse, mărimi sau culori ale acestora, de a efectua sau înceta oricând anumite campanii publicitare, precum și de a efectua orice modificare cu privire la prețul produselor.

Accesul pe www.margelutadincristal.ro poate fi restricționat anumitor Utilizatori sau Clienți, în cazul în care proprietarul  consideră că are motive justificate să considere că este prejudiciat prin activitatea /conduita respectivului Utilizator/Client sau că  se încalcă acești Termeni și Condiții, se comite un caz de fraudă sau se încalcă legea aplicabilă.

Inregistrarea ca utilizator/client

 

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

 

www.margelutadincristal.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.margelutadincristal.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal www.margelutadincristal.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
Scopul colectarii datelor este:
– informarea cumparatorului privind expedierea si facturarea comenzilor.

– trimiterea de Newslettere prin e-mail/sms.

Pretul:

 

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Pretul poate fi modificat fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Modalitati de plata:

 

Exista 2 metode de plata pe www.margelutadincristal.ro – ramburs sau transfer bancar/plata cu cardul
www.margelutadincristal.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Notă! Nu vom trimite niciodată un email de informare a modificării contului nostru bancar.

Livrarea:

 

Livrarea se realizeaza in 24-72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre www.margelutadincristal.ro ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Dpd Courier, sau Posta Romana (dupa caz)
Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00
Pentru livrarile prin DPD COURIER veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.
În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării.
Termenul estimat de livrare este de 24/48 ore pentru produsele aflate pe stoc si intre 2-5 zile pentru produsele la comanda.

Taxele de livrare sunt:

Posta Romana

 – livrare fara ramburs 9 lei

Dpd Courier
 -livrare fara ramburs 18 lei
– livrare prin curier cu ramburs 21 lei
*** livrarile internationele prin Posta Romana au costul de 60 de lei***

Momentul încheierii vânzării. Transferul proprietăţii şi al riscului

 

Contractul de vânzare-cumpărare este considerat încheiat doar în momentul în care Clientul primește prin e-mail confirmarea Comenzii din partea Vânzătorului. Informațiile existente pe Site  nu constituie un pre-contract sau alt angajament al LPP RO față de Client.

Transferul proprietății și al riscurilor asupra Produselor intervine la momentul livrării coletului sub condiția efectuării plătii integrale a Prețului și  taxelor de livrare.

*** Programul de functionare: ***
Orar: Luni-Vineri 10:00/18:00
Sambata-Duminica :inchis
De sarbatorile legale si in weekend timpul meu este alocat exclusiv familiei mele 🙂

Politica de retur

 

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale . Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).
Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda si personalizate la cererea clientului conf : O.U.G 34/ 2014 , Art. 16, lit. C
Orice problema legata de comanda dumneavoastra trebuie semnalata in termen de 48 de ore.
Returnarea unui produs ( exceptie fac produsele personalizate) se face in 14 zile de la data primirii acesteuia. Daca acest termen este depasit nu se mai poate returna produsul.
Taxele percepute pentru returnarea produselor sunt suportate de catre client.
Returnarea comenzii nu se face in sistem ramburs.
Produsele personalizate se returneaza doar daca acestea prezinta defecte evidente de calitate, daca gravura este gresita ( ex, data nasterii). In cazul produselor personalizate cu tehnica fotogravurii lucram cu poza trimisa de dumneavoastra. Noi nu prelucram pozele, de aceea va rugam trimiteti poze cat mai clare.
Pentru a evita neintelegerile va rog cititi cu atentie, descrierea produselor, dimensiunea acestora iar daca sunt neclaritati nu ezitati sa puneti intrebari. Pentru orice intrebare va rog sa ma contactati inainte de a plasa comanda.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita de www.margelutadincristal.ro este de 6 luni de la data inscrisa pe certificatul de garantie.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Certificatul de garantie se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acestuia.
Garantia se refera la: lipituri, constructii, asamblaje.
Cristalele ciobite nu se schimba.
  • Garantia nu va fi acordata in cazul in care se constata ca nu au fost respectate instructiunile de utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare, ale produsului.

Informatii despre produse

 

www.margelutadincristal.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Fotografiiile de pe site au caracter informativ si pot contine inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi usor diferita decat cea reala.
Va recomand, sa cititi cu atentie fiecare descrierea si verificati dimensiunea produsului comandat, pentru a nu exista neintelegeri ulterioare.
Accesoriile din aur si argint nu se comercializeaza la gramaj, ele se comercializeaza la bucata in functie de marimea indicata la descrierea produsului. Pretul este in functie de dimeniunea produsului.

Comenzi

 

Pe site-ul www.margelutadincristal.ro nu exista comanda minima impusa.
Comanda nu se livreaza fara a anunta clientul in prealabil.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator/client si www.margelutadincristal.ro si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca www.margelutadincristal.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Copyright

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Întreg conținutul Site-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a www.margelutadincristal.ro
Utilizatorului/Clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al Site-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț,  în alt scop decât cel de a încheia /executa un Contract pentru Produse și a se informa despre Produsele comercializate pe Site, fără a exista un acord scris prealabil al www.margelutadincristal.ro în acest sens.
În cazul în care Utilizatorul/Clientul transmite /transferă proprietarului magazinului online orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru www.margelutadincristal.ro, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a Site-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

Limitare de responsabilitate

 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, www.margelutadincristal.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
– intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
www.margelutadincristal.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
– Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet.
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 – produsul comandat nu este pe stoc
 – identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
  www.margelutadincristal.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
www.margelutadincristal.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

II Andrei Alexandra este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să efectueze operațiuni cu Metale și Pietre Prețioase în baza Autorizației nr. 0009250 din data de  26.05.2015

Promovarea produselor

 

Pentru promovarea Produselor, proprietarul magazinului poate trimite Newslettere Utilizatorului/Clientului în mod direct cu asigurarea/respectarea confidențialității privind datele furnizate de Utilizator/Client.
La crearea Contului, Utilizatorului/Clientului i se oferă posibilitatea de a-și da acordul sau de a refuza primirea de Newslettere.

Utilizatorul/Clientul are dreptul de a renunța oricând la opțiunea exprimată inițial, inclusiv prin folosirea linkului existent în cadrul unui Newsletter, prin trimiterea unui e-mail sau prin telefon, folosind datele menționate în secțiunea Contact a Site-ului.

Despre produse:

 

Bijuteriile din argint se innegresc. Aceasta este o reactie normala si este dovada ca bijuteria pe care o aveti este din Argint.
Sa aveti in vedere ca elementele din Argint 925 se pot oxida in timp. In functie de mediul in care sunt depozitate sau de persoana care le poarta, oxidarea poate fi mai lenta sau accelerata.
Prin urmare, innegrirea sau oxidarea se se formeaza ca o reactie a argintului 925 cu ozonul si hidrogenul sulfurat din aer, iar pe bijuterie se depune un strat de culoare negru, verde sau galbui-maroniu. De asemene, si alti factori precum produsele de infrumusetare și transpirația pot provoca o patare mai rapida a bijuteriei. Nu poti impiedica 100% acesta reactie.Factorii ce cauzeaza inegrirea
AERUL: Dupa cum am mentionat mai sus argintul in contact cu aerul oxideaza bijuteria. Totodata, umiditate ridicata si poluarea aerului.
TRANSPIRATIA: Compozitia transpiratiei are un rol important in procesul de inegrire. Daca exista o cantitate mai mare de azot in organism, atunci argintul se innegreste mai incet, iar concetratia ridicata de sulf, poate provoca intunecarea mai rapida a bijuteriei de argint.
PRODUSE DE INFRUMUSETARE: Produsele cosmetice, cat si cele de ingrijire a parului si a corpului ( parfum, fixativ, deodorant, lotiune de corp, etc.) contin adesea compusi chimici care pot afecta metalele pretioase. Cel mai bine este sa indepartati bijuteriile cand aplicati produse de infrumusetare si sa asteptati cel putin 10/15 minunte inainte sa va accesorizati.
SUBSTANTE CHIMICE: Fereste bijuteria de produsele de curatare si substante chimice! Chimicalele de uz casnic pot provoca, de asemenea, stricaciuni, care sunt mult mai greu de indepartat.Sfaturi simple despre cum sa avem grija de bijuteriile din argint:• Pastrati elementele Swarovski si accesoriile din Argint 925/Aur 585 in casete speciale de bijuterii pentru a evita frecarea de suprafetele dure sau in pungute ziplock, din care scoateti bine aerul
· Evitati tinerea bijuteriilor de argint in zonele cu umiditate, precum camera de baie sau bucataria.
• Evitati contactul cu produsele cosmetice sau detergeti. Compusii chimici din aceste produse pot afecta stralucirea produselor.
• Nu purtati bijuterii la piscina, nu aplicati parfumul direct pe bijuterii. Bijuteriile pot fi afectate de clor, apa termala, apa sarata.
• Inainte de culcare nu uitati sa scoateti lanturile, bratarile cu o flexibilitate redusa.
• Dupa utilizare, curatati produsele cu o carpa moale pentru a pastra mai mult timp aspectul initial.Metode de curatre a bijuteriilor din argintPur si simplu puneti bicarbonat pe piesa in zonele inegrite si curatati usor cu o periuta de dinti curata. Dupa clatiti bijuteria si stergeti-o cu o carpa sau un material moale din bumbac.
Intr-un vas combinati apa fiarta cu una-doua linguri de bicarbonat si lasati bijuteria acolo timp de cateva minute. O scoateti, o clatiti cu apa si o uscati ajutorul unei carpe moale din bumbac.
Imbracati interiorul unui recipient din sticla cu folie de aluminiu. Puneti inauntru bijuteria/bijuteriile. Adaugati una-doua linguri de bicarbonat (optional si putina sare) si turnati peste apa fierbinte. Lasati sa reactioneze cel putin 5 minute. Dupa clatiti bijuteria cu apa.
Cea mai eficienta metoda de curatare a argintului este folosirea unei substante speciala de curatare sau in functie de gradul de inegrire a unui material special de curatare a argintului.
Atentie! Daca bijuteria ta contine cristale, perle, sau alte pietre pretioase si nepretioase sfatul nostru e ca sa incredintati mai bine curatarea acesteia unui specialist.