Livrarea:

Livrarea se realizeaza in 24-72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre www.margelutadincristal.ro ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Dpd Courier, sau Posta Romana (dupa caz)
Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 si sambata la cerere.
Produsele noastre se vor livra prin curier rapid DPD, in 2600 localitati din tara, aflate in aria de acoperire a DPD-ului.
Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire DPD, coletele vor fi livrate prin serviciul rapid al Postei denumit Prioripost.  In cazul in care nu doriti acest lucru, puteti alege un alt serviciu de curierat.
Pentru livrarile prin DPD COURIER veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire. 
În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării.  
Termenul estimat de livrare este de 24/48 ore pentru produsele aflate pe stoc si intre 2-5 zile pentru produsele la comanda.
Taxele de livrare sunt:

Posta Romana
 - livrare cu ramburs 14 lei
 - livrare fara ramburs 9 lei

Dpd Courier
 -livrare cu ramburs 21 de lei
 -livrare fara ramburs 16 lei

Prioripost - Serviciul rapid Posta Romana
- livrare cu ramburs 17 lei
- livrare fara ramburs 14 lei 
*** livrarile internationele prin Posta Romana au costul de 25 de lei***
*** prin Atlasib 50 de lei ***
*** taxele afisate sunt valabile pentru localitatile aflate in zona cu livrare 0 a firmei de curierat ***
Modalitati de plata:
Exista 2 metode de plata pe www.margelutadincristal.ro - ramburs sau transfer bancar/ NU SE ACCEPTA DEPUNEREA LA GHISEIUL BANCII (comisionul este de 10 lei / depunere. Comision este perceput de catre banca ) 
www.margelutadincristal.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Notă! Nu vom trimite niciodată un email de informare a modificării contului nostru bancar.
Contul bancar in care se face plata/transferul bancar 
Andrei Alexandra II
ING BANK
RO39INGB0000999909165254
NU SE ACCEPTA DEPUNEREA DE NUMERAR LA GHISEUL BANCII!!!

Menu