Brățări 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 103 produse
 • 90,00 lei
  Bratara este realizata pe snur reglabil decorat cu margelute argint 925. - dimeniunea margelutelor 3 mm - banutul cu gravura 3 d, diametru de 1,4 cm. - snurul este reglabil si disponibil pe mai multe nuante  Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 40,00 lei
  Primesti:O bratara reglabila accesorizata cu un link in forma de ghiocel.- dimeniunea ghiocelului 1,4*0,7 cm- snurul subtire reglabil.- snurul este disponibil si pe alte nuante.Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 45,00 lei
  Banutul cu decupaj, cruciulita.    Primesti:      Banutul/charmul din argint 925, gravat/personalizat cu nume.    Diametru banutului este de 1,2 cm     Snurul simplu reglabil Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 60,00 lei
  Pandantul in forma de bicicleta  Dimensiunea pandantivului este de 16*5 mm.  Pandantivul se poate personaliza la cerere si cu alt text.  Snurul simplu, reglabil din matase.  Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 150,00 lei
  Primesti: Figurina ursulet din aur de 14k,  avand dimeniunea de 1,6*1,0 cm.  Snurul simplu, reglabil.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 160,00 lei
  Primesti:    Placuta dreptunghiulara din aur de 14k avand dimensiunea de 19*5*0.4 mm si personalizata cu un nume.  Snurul simplu reglabil din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 110,00 lei
  Primesti:  Simbolpisicuta din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,1* 0,9  Snurul simplu, reglabil.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 100,00 lei
  Primesti:  Simbol ingeras din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,1* 1,2  Snurul simplu, reglabil.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
Se afișează 1 - 8 din 103 produse

Menu