Bratari 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 108 produse
 • 270,00 lei
  Setul este format din 3 bratari reglabile. Primesti  Simbol infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 95,00 lei
  Primesti:  Simbol infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 55,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925.  Snurul simplu din matase. Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!   Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 95,00 lei
  Simbol cruciulita din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,2*0,7 mm  Snurul simplu reglabil.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 60,00 lei
  Primesti bratara reglabila realizata pe snur impletit si accesorizata cu 3 banuti  Banutii au dimeniunea de 1 cm.  Banutii se graveaza/personalizeaza cu numele dorit. Banutii se personalizeaza doar pe o parte.  Snurul impletit reglabil este disponibil pe mai multe nuante.  O cutiuta eleganta, gata de daruit! Produsele sunt marcate conform legislatiei in...
 • 90,00 lei
  Dimeniunea snurului din piele se realizeaza dupa indicatiile tale, te rog specifica dimeniunea in cm a incheieturii. Snururile din piele au  dimeniunea de 10*1,5 , 3 mm (cel impletit) si 5*1,5 mm.   Inchizatoarea are dim de 25x22x7mm si se personalizeaza cu textul si simbolul dorit.   Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de o cutiuta eleganta,...
 • 85,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925, gravat/personalizat cu poza/fotografie preferata.  Snurul impletit din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 100,00 lei
  Bratara si banutul sunt realizate integral din argint 925. Primesti - banutul se personalizeaza cu textul dorit - decupajul se realizeaza dupa indicatiile tale ex ( mama tata si baietel sau mama tata si doua fetite) - bratara din argint.  - bratara se realizeaza dupa lungimea indicata in cm. Produsul se livreaza in cutiuta de bijuterii.
Se afișează 1 - 8 din 108 produse

Menu