Bratari 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 113 produse
 • 60,00 lei
  Pandantul in forma de bicicleta  Dimensiunea pandantivului este de 16*5 mm.  Pandantivul se poate personaliza la cerere si cu alt text.  Snurul simplu, reglabil din matase.  Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 125,00 lei
  Primesti:  Simbol trifoi din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,5*1,2 CM  Snurul simplu, reglabil.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 32,00 lei
   Primesti:  O bratara reglabila accesorizata cu un pandantiv in forma de coronita.  Dimensiunea coroanei:13.5x15.5x0.4mm  Snurul subtire reglabil.  Snurul este disponibil si pe alte nuante.  Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!  
 • 55,00 lei
  Primesti: Figurina in forma de ingerasi, personalizata cu textul dorit din argint 925. Figurina in forma de ingerasi se personalizeaza doar pe o parte. Contracost se personalizeaza si pe verso. Snurul subtire reglabil. Nuanta snurului este la alegere. Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 60,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925.  Snurul simplu din matase.  Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!   Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 270,00 lei
  Setul este format din 3 bratari reglabile. Primesti  Simbol infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 95,00 lei
  Primesti:  Simbol infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 55,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925.  Snurul simplu din matase. Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!   Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
Se afișează 1 - 8 din 113 produse

Menu