Seturi 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 11 produse
 • 100,00 lei
  Primesti:    Doua bratari cu snur reglabil impletit si accesorizate cu cate un link din argint 925 promise si handcuffs ( catuse)  Snurul se poate realiza si pe alte nuante  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 140,00 lei
  Primesti:    Doua bratari accesorizate cu banuti din argint 925, de 1.4 cm, gravati/personalizati cu poza preferata si textul sau mesajul dorit.   Banutii se personalizeaza fata/verso, poza/text  Snurul impletit din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 100,00 lei
  Primesti:   O bratara accesorizata cu o inimioara din argint, personalizata/gravata cu textul dorit. Snurul simplu, reglabil.  Un lantisor si accesorizat cu un pandantiv in forma de inimioara, personalizata/gravata cu textul dorit.  Lantisorul are dimensiunea de 40/45 cm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 100,00 lei
  Primesti:    Banutii din argint 925, avand dimeniunea de 1.6 cm gravati/personalizati cu textul dorit.    Banutii se porsonalizeaza cu text fata/verso.  Snurul simplu  matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 385,00 lei
  Setul este format din 4 bratari reglabile. Primesti  Simbolul infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm ( pentru copii)  Simbolul infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de  2.3cm * 1 cm ( pentru parinti)  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 270,00 lei
  Setul este format din 3 bratari reglabile. Primesti  Simbol infinit din aur de 14k, cu dimensiunea de 1,8*0,6 mm.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.  Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 110,00 lei
  Orice dorință, ai avea și nu o regăsești în pozele de prezentare, nu ezita să mă contactezi. Tu si cu mine putem crea cea mai reusita bijuterie. Alege sa daruiesti amintiri, pentru ca cele mai frumoase cadouri din lume sunt amintirile. #daruiesteamintiri
 • 70,00 lei
  Orice dorință, ai avea și nu o regăsești în pozele de prezentare, nu ezita să mă contactezi.  Tu si cu mine putem crea cea mai reusita bijuterie.  Alege sa daruiesti amintiri, pentru ca cele mai frumoase cadouri din lume sunt amintirile.  #daruiesteamintiri 
Se afișează 1 - 8 din 11 produse

Menu