Personalizate 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 399 produse
 • 100,00 lei
  Primesti:    Banutii din argint 925, avand dimeniunea de 1.6 cm gravati/personalizati cu textul dorit.    Banutii se porsonalizeaza cu text fata/verso.  Snurul simplu  matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 65,00 lei
  Primesti: - pandantivul in forma de Powerpuff girl Bubbles  - dimeniunea pandantivului este de 2,2*19 cm *** la cerere pute, realiza orice tip de pandantiv *** Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit.
 • 45,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925, avand dimeniunea de 1.45 cm si gravat cu numele si simbolul dorit.  Snurul simplu din matase.  Certificatul de garantie, insotit de factura. Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 185,00 lei
  Banutii au dimensiunea de 1,6 cm (tata si mama), 1,2 cm ( copilasi) Primesti:    Doua bratari personalizate cu numele dorit si decupajul dorit.  Doua bratari accesorizate cu banuti , gravati/personalizati cu numele dorit si simbolul dorit.  Simbolul poate fi inlocuit ex: ingeras, fluturas, infinit etc   O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Produsele sunt...
 • 55,00 lei
  Primesti: - pandantivul in forma de piciorus, care are dimensiunea de: 21*11 mm - agatatoare pandantiv pentru bratarile tip Pandora Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit.
 • 55,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925.  Snurul simplu din matase. Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!   Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 60,00 lei
  Primesti bratara reglabila realizata pe snur impletit si accesorizata cu 3 banuti  Banutii au dimeniunea de 1 cm.  Banutii se graveaza/personalizeaza cu numele dorit. Banutii se personalizeaza doar pe o parte.  Snurul impletit reglabil este disponibil pe mai multe nuante.  O cutiuta eleganta, gata de daruit! Produsele sunt marcate conform legislatiei in...
 • 90,00 lei
  Dimeniunea snurului din piele se realizeaza dupa indicatiile tale, te rog specifica dimeniunea in cm a incheieturii. Snururile din piele au  dimeniunea de 10*1,5 , 3 mm (cel impletit) si 5*1,5 mm.   Inchizatoarea are dim de 25x22x7mm si se personalizeaza cu textul si simbolul dorit.   Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de o cutiuta eleganta,...
Se afișează 1 - 8 din 399 produse

Menu