Personalizate 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 436 produse
 • 680,00 lei
  Banutii au dimensiunea de 1,55 cm (parinti) si 1,1 cm (copii) Primesti:    Doua bratari accesorizate cu banuti din aur de 14k, gravati/ personalizati  cu simbolul ingeras.   Banutii se personalizeaza fata/ verso.  Snurul  impletit din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform...
 • 120,00 lei
  Setul este format din 3 bratari. Primesti:    * 3 bratari reglabile accesorizate cu cate un link personalizat cu textul dorit.   Snurul simplu, reglabil din matase.  Snurul este disponibil si pe alte nuante.   Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 100,00 lei
    Lantisorul este alcatuit din snur de piele naturala accesorizat cu o placuta.   Snurul se realizeaza dupa dimeniunea indicata de dumneavoastra (in cm).   Snurul  este disponibil pe urmatoarele nuante: rosu, albastru, negru. Diametru acestuia este de 3 cm.   Placuta are dimensiunea de 28x14mm si se personalizeaza cu textul dorit.   Se livreaza intr-o...
 • 55,00 lei
  Primesti: Brelocul dreptunghiular din aliaj de zinc (avand dimeniunea de  9 × 3,5 × 0,8 cm)  cu finisaj mat si decorat cu tesut din poliester ( diferite nuante) care tine inelul de metal,  personalizat/gravat cu textul/mesajul dorit. O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 210,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din aur de 14k, gravat/personalizat cu portretul vectorial al familiei ( nu fotogravura).  Snurulsimplu reglabil din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 160,00 lei
  Primesti:    Placuta dreptunghiulara din aur de 14k avand dimensiunea de 19*5*0.4 mm si personalizata cu un nume.  Snurul simplu reglabil din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 110,00 lei
  Primesti:    Banutii din argint 925, avand dimeniunea de 1.6 cm gravati/personalizati cu textul si simbolul dorit.    Banutii se porsonalizeaza cu text fata/verso.  Snurul simplu  matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 80,00 lei
  Banutul se personalizeaza cu simbolul dorit (ex. fetita, baietel, printesa, bebelus, trifoietc ) si textul dorit. Primesti:  Banutul/charmul din argint 925 cu diametru de 2,2, gravat cu textul sau simbolul dorit.  Fundita este disponibile pe mai multe nuante  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
Se afișează 1 - 8 din 436 produse

Menu