Lănțișoare/Pandantive 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 19 produse
 • 105,00 lei
  Placuta este realizata integral din argint 925 - se graveaza cu imeginea si textul solicitat de dumneavoastra  - dimensiunea placutei: 1,6 cm*2,7 cm. Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit! La cerere gravam si alte imagini cu Billie Eilish 
 • 380,00 lei
  Banutul se personalizeaza cu textul dorit Primesti:  Banutul/charmul din aur de 14k cu diametru de 1.9 cm, gravat/personalizat cu textul dorit   O cutiuta eleganta, gata de daruit!   Certificatul de garantie, insotit de factura.   Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
 • 95,00 lei
  Primesti:  Pandantivul in forma de banut cu diametru de 1,8 cm  Pandantivul se personalizeaza fata / verso (text,citat)  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura.
 • 115,00 lei
  Pandantivul este realizat integral din argint 925- dimensiunea pandantivului este de: 4 cm*2,2 cm Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 140,00 lei
  Placuta este integral din argint 925- se graveaza cu fotografia textul si simbolul dorit - placuta se graveaza fata/verso - dimensiunea placutei: 4 cm*2,5 cm. Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 100,00 lei
    Lantisorul este alcatuit din snur de piele naturala accesorizat cu o placuta.   Snurul se realizeaza dupa dimeniunea indicata de dumneavoastra (in cm).   Snurul  este disponibil pe urmatoarele nuante: rosu, albastru, negru. Diametru acestuia este de 3 cm.   Placuta are dimensiunea de 28x14mm si se personalizeaza cu textul dorit.   Se livreaza intr-o...
 • 140,00 lei
  Placuta este integral din argint 925- se graveaza cu fotografia dorita  - placuta se graveaza fata ( portret)/verso ( text) - dimensiunea placutei: 4 cm*2,5 cm. Se livreaza intr-o cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 120,00 lei
  Orice dorință, ai avea și nu o regăsești în pozele de prezentare, nu ezita să mă contactezi. Tu si cu mine putem crea cea mai reusita bijuterie. Alege sa daruiesti amintiri, pentru ca cele mai frumoase cadouri din lume sunt amintirile. #daruiesteamintiri 
Se afișează 1 - 8 din 19 produse

Menu