Seturi 

pe pagină
Se afișează 1 - 8 din 125 produse
 • 680,00 lei
  Banutii au dimensiunea de 1,55 cm (parinti) si 1,1 cm (copii) Primesti:    Doua bratari accesorizate cu banuti din aur de 14k, gravati/ personalizati  cu simbolul ingeras.   Banutii se personalizeaza fata/ verso.  Snurul  impletit din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform...
 • 120,00 lei
  Setul este format din 3 bratari. Primesti:    * 3 bratari reglabile accesorizate cu cate un link personalizat cu textul dorit.   Snurul simplu, reglabil din matase.  Snurul este disponibil si pe alte nuante.   Bijuteria/accesoriul ales de tine, vine insotit de un card cartonat, invelite intr-un plic gata de daruit!
 • 110,00 lei
  Primesti:    Banutii din argint 925, avand dimeniunea de 1.6 cm gravati/personalizati cu textul si simbolul dorit.    Banutii se porsonalizeaza cu text fata/verso.  Snurul simplu  matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 70,00 lei
  Primesti:    Doua bratari accesorizate cu banuti din argint 925, de 1.2 cm gravati/personalizati cu textul sau mesajul dorit.   Bratarile sunt accesorizate cu cate un Element Swarovski.  Banutii se personalizeaza fata/verso ( text)   Snurul simplu, regalabil din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 130,00 lei
  Primesti:    Banutul/charmul din argint 925, avand dimensiunea de 1.6 cm si personalizat/gravat textul dorit.  Decupajul banutului se realizeaza dupa solicitarile tale. Ex: mama, tata si doua fetite; mama tata si doi baietei etc  Bratara este reglabila.  Snurul impletit din matase.   Setul se livreaza intr-o cutiuta de bijuterii eleganta, gata de daruit! 
 • 140,00 lei
  Setul este realizat integral din argint 925 - dimensiunea banutilor 1,6 cm.- banutii se personalizeaza cu textul dorit.- bratarile se realizeaza dupa masuratorile indicate de dumneavoastra- se livreaza in cutiuta de bijuterii O cutiuta eleganta, gata de daruit!
 • 145,00 lei
  Orice dorință, ai avea și nu o regăsești în pozele de prezentare, nu ezita să mă contactezi. Tu si cu mine putem crea cea mai reusita bijuterie. Alege sa daruiesti amintiri, pentru ca cele mai frumoase cadouri din lume sunt amintirile. #daruiesteamintiri 
 • 420,00 lei
  Banutii au dimensiunea de 1,1 Primesti:    Trei bratari accesorizate cu banuti din aur de 14k, gravati/personalizati cu nume si simbolul dorit   Snurul impletit  din matase.  O cutiuta eleganta, gata de daruit!  Certificatul de garantie, insotit de factura. Produsele sunt marcate conform legislatiei in vigoare.
Se afișează 1 - 8 din 125 produse

Menu